Over deze site:
Little Brother is in het leven geroepen om mensen (In Nederland) te helpen in geval van rampen en noodgevallen door reeds bestaande middelen te combineren in één gebruiksvriendelijke, breed toegankelijke website.

De voorpagina bestaat uit twee hoofdonderdelen, aan de ene kant een verzameling van openbare sites gericht op veiligheid, rampen-management en informatievoorziening. Aan de andere kant een interactieve kaart met het meest complete overzicht ooit van webcams verspreid door heel Nederland.

Ontwerptechnisch gezien is er nadrukkelijk gekozen voor een laagdrempelig en eenvoudig ontwerp om te zorgen dat er zo min mogelijk complicaties kunnen optreden en de site op vrijwel alle soorten apparaten is te gebruiken. Tevens moet de eenvoud het gebruiksgemak en de leesbaarheid bevorderen om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven de site te gebruiken.

De naam 'Little Brother' is gekozen omdat deze site u (tot op zekere hoogte) in staat stelt vanachter uw computer overal door Nederland ogen en oren te hebben en zo grip te krijgen op de wereld om u heen. Vergelijkbaar met de manier waarop Big Brother, of Grote Broer, dat deed in Orwell's boek '1984'.


Troubleshooting:

De interactieve kaart doet het niet (goed):
Controleer of uw browser voldoet aan de minimale benodigde voorwaarden.

Webcam X doet het niet:
Hoewel deze regelmatig worden gecontroleerd kan het gebeuren dat een webcam (om wat voor reden dan ook) niet beschikbaar is. Controleer eventueel of u de benodigde plug-ins heeft, probeer een andere browser of probeer het later nog eens.

Webcam X is verdwenen:
Wanneer een webcam offline is op het moment dat wij deze controleren wordt deze niet opgenomen in het overzicht. Mogelijk dat deze na de volgende controle weer te zien zal zijn.

Link X klopt niet:
Ook de links worden regelmatig gecontroleerd, maar mocht u desondanks een melding willen doen kan dit via ons contactformulier

Ik zie alleen maar een zwart scherm:
Controleer alstublieft of uw monitor wel aan staat.

Gelieve voor andere vragen, opmerkingen en verzoeken gebruik te maken van ons contactformulier of raadpleeg onze gebruiksvoorwaarden


.Home .Gebruiksvoorwaarden .Contact .Doneren